sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăAfaceri de ViitorAi de gand sa iti extinzi compania? Ia in considerare inchirierea unui...

Ai de gand sa iti extinzi compania? Ia in considerare inchirierea unui depozit!

-

Multe companii vor sa isi externalizeze aria de depozitare a marfii si produselor pe care le pun la vanzare pentru clienti, situatie in care au nevoie de spatii mult mai generoase. De asemenea, pe langa spatiul special conceput pentru depozitare este necesar sa se tina cont si de locul pentru inventar, atunci cand spatiul este ocupat la capacitate maxima.

Astfel locuitorii din Timisoara sau imprejurimi isi pot indrepta atentia catre un depozit de inchiriat Timisoara, astfel incat toata marfa sa fie cat mai aproape de sediile firmei, iar aprovizionarea lor se realizeze facil.

4 motive sa inchiriezi un depozit conceput pentru depozitare

Raport calitate-pret imbatabil

In prezent, construirea de la zero a unui depozit implica o multime de costuri mari si imprevizibile, situatie care nu ar fi tocmai rentabila pentru companiile mici, de pilda, care se afla la inceput de drum. Astfel, inchirierea unui depozit vine ca o solutie salvatoare, eficienta din punctul de vedere al costurilor lunare implicate. In plus, in cazul in care ceva nu functioneaza in parametri optimi, conducatorii companiilor au oricand posibilitatea de a rezilia contractul si de a inchiria in alt loc.

Accesibilitate

Cele mai citite articole

Un alt motiv pentru care depozitele pot fi de un real ajutor este ca acestea se afla, de regula, aproape de orice punct de acces in oras, astfel ca va fi usor pentru livratori sa preia marfa ori de cat ori este nevoie. Astfel, cei care locuiesc in Bucuresti, pot lua in considerare un depozit de inchiriat Bucuresti, care sa fie aproape de sediul magazinului respectiv.

Spatiu generos

Fiecare companie trebuie sa se orienteze in functie, bineinteles, de necesitatea de spatiu. Cu cat au nevoie de spatii mai generoase de depozitare, cu atat trebuie sa se orienteze catre un depozit mai mare. Din fericire, majoritatea depozitelor sunt de dimensiuni medii sau chiar mari, fiind potrivite si pentru companiile mici, pentru a avea suficient spatiu de desfasurare.

Flexibilitate crescuta

In perioada cu solicitari multiple din partea clientilor, cum ar fi de sarbatori, este important ca intreprinderile sa aiba parte de o flexibilitate crescuta atat in ceea ce priveste pozitionarea depozitului, cat si in ceea ce priveste spatiul de desfasurare. 

In concluzie, inchirierea unui depozit ar trebui sa se afle pe lista de prioritati a tuturor antreprenorilor sau afaceristilor care activeaza in domeniul comertului, astfel incat marfa lor sa fie pastrata in conditii sigure.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare

Ultimele Articole