sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăAfaceri de ViitorCampania Fundației Carmistin "Ziua meselor școlare" la a doua ediție. Iustin Paraschiv...

Campania Fundației Carmistin „Ziua meselor școlare” la a doua ediție. Iustin Paraschiv confirmă continuarea în anii următori

-

Pentru a celebra Ziua Internațională a Meselor Școlare, Fundația Carmistin a organizat o acțiune specială pentru elevii din școlile comunităților rurale din județele Vâlcea și Gorj. În cadrul acestei inițiative, Fundația a oferit pachete cu hrană caldă, pregătite cu grijă din produsele La Provincia, brandul de încredere al Grupului Carmistin, condus de președintele Iustin Paraschiv.

Ziua Meselor Școlare – angajamentul Fundației Carmistin pentru copiii din mediul rural

Inițiativa Ziua Meselor Școlare, aflată la a doua ediție în județele Vâlcea și Gorj, este un exemplu remarcabil de implicare comunitară și responsabilitate socială. Prin această campanie, copiii au primit o masă caldă, sănătoasă și nutritivă, gătită din produsele brandului La Provincia, care aparține grupului Carmistin.

Pe lângă distribuirea de pachete cu hrană caldă, Fundația Carmistin a oferit celor 370 de elevi implicați în proiectul din 2024 și ghiozdane. Acestea au fost un element adițional al inițiativei, având scopul de a susține educația și dezvoltarea personală a copiilor din comunitățile rurale.

Ziua Meselor Școlare este o inițiativă prin care dorim să fim prezenți în viața comunităților locale unde Grupul Carmistin deține ferme și unități de producție, implicându-ne în mod special în proiecte de educație și familie. Le mulțumim copiilor care ne-au primit în școli și care ne-au răsplătit gestul prin zâmbetele lor”, a declarat Andra Paraschiv, președintele Fundației Carmistin.

Această inițiativă este lăudabilă nu doar pentru promovarea unei alimentații sănătoase, ci și pentru educarea comunităților privind importanța nutriției adecvate în viața copiilor. Prin implicarea în proiecte de educație și familie, Fundația Carmistin devine un partener activ în dezvoltarea comunităților locale, asumându-și un rol esențial în promovarea bunăstării și incluziunii sociale.

Fundația Carmistin – modul prin care Grupul Carmistin promovează bunătatea

Cele mai citite articole

Prin Fundația Carmistin, Grupul Carmistin își arată angajamentul pentru promovarea binelui și sprijinirea comunităților. Această fundație a fost creată pentru a contribui la binele comun, oferind ajutor copiilor și adulților în nevoie, susținând proiecte și idei inovatoare cu impact semnificativ pe termen lung. Fundația este o comunitate a binelui, unde sunt promovate cauzele oamenilor care au inspirat echipa Carmistin să fie mai buni și să se implice activ, crezând că schimbarea începe de la fiecare dintre noi.

În prezent, acest proiect reflectă preocuparea fondatorilor Carmistin, sub îndrumarea președintelui Iustin Paraschiv, de a avea un rol social activ și pozitiv în comunitate. Echipa Grupului s-a implicat în ultimii ani în peste 500 de acțiuni de sprijin social, educațional, umanitar și de voluntariat, cu un accent special pe sprijinirea copiilor și a comunităților locale în care activează.

Proiecte și campanii ale Fundației Carmistin

Fundația Carmistin promovează responsabilitatea socială și protecția mediului prin proiecte și campanii inovatoare, aducând beneficii durabile comunităților și contribuind la protejarea naturii.

Campanie de donații de alimente

În fiecare vară, Fundația Carmistin organizează o campanie de donații de alimente pentru a sprijini comunitățile defavorizate. În 2023, campania a distribuit pachete cu alimente din portofoliul La Provincia către spitale, centre sociale, cămine de bătrâni și familii nevoiașe. De asemenea, au fost donate peste 55.000 de ouă BIO în satele din județul Gorj și în diverse instituții și organizații sociale din București și Bacău.

Acțiune de plantare de copaci

Cu ocazia Zilei Pădurii, echipa Fundației Carmistin a inițiat o acțiune de plantare de copaci în comuna Tărtășești, județul Dâmbovița. Echipa, formată din peste 70 de voluntari, inclusiv 30 de copii între 2 și 14 ani, a plantat peste 500 de copaci pe platforma dezvoltată de Grupul Carmistin. Acest proiect nu doar promovează ecologia și protejarea mediului, dar marchează și lansarea proiectului pilot Carmistin KidsClub, ce va fi extins în toate localitățile în care Grupul Carmistin își desfășoară activitatea.

Fundația Carmistin continuă să fie un catalizator al schimbării pozitive, inspirând și mobilizând comunitățile în jurul valorilor solidarității și sustenabilității. Împreună, construim un viitor mai bun pentru toți, sub deviza că schimbarea începe de la fiecare dintre noi.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare

Ultimele Articole