sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăDiverseCum iti dai seama ca a venit timpul sa-ti schimbi echipamentul din...

Cum iti dai seama ca a venit timpul sa-ti schimbi echipamentul din bucatarie?

-

In momentul in care o persoana pune bazele unei afaceri, bugetul pe care il are la dispozitie nu va fi unul impresionant, asa ca aparatura pe care o cumpara o sa fie una de inceput, care va avea nevoie de modificari pe parcursul timpului. Pana la urma, pentru ca o afacere sa aiba succes, numarul clientilor trebuie sa se afle intr-o continua crestere. 

Acest lucru se aplica si in cazul restaurantelor care au in bucatarie un cuptor pizza. De cele mai multe ori, cuptorul de inceput are o singura camera si produce maxim 4 pizza, ceea ce este in regula pentru localurile care sunt inca in faza in care cauta sa atraga clienti. Totusi, dupa o perioada de timp, cuptorul nu va mai face fata comenzilor. 

Clientii nu sunt multumiti de timpul de asteptare 

In momentul in care o persoana nu este multumita de serviciile prestate, ea va evita sa viziteze acelasi restaurant pe viitor, iar acest lucru inseamna un client in minus. Situatiile de acest tip trebuie evitate, iar modul ideal prin care se poate face acest lucru este prin investirea banilor castigati in niste aparate noi pentru bucatarie. 

Cele mai citite articole

Exista doua strategii care pot fi aplicate aici: fie pe langa vechiul cuptor, va mai fi adaugat unul cu o performanta asemanatoare, pentru a dubla numarul de pizza ce pot fi preparate in acelasi timp, fie vechiul model va fi vandut si inlocuit cu unul mai performant. 

Cuptorul nu mai are aceeasi performanta pe care o avea la inceput

Mai devreme sau mai tarziu, toate aparatele risca sa se confrunte cu defectiuni. Nu inseamna ca e vina cuiva, ci doar ca au fost folosite mai mult timp decat ar fi trebuit, pentru ca niciun aparat nu o sa reziste la nesfarsit fara sa aiba nevoie de mentenanta. 

Prin urmare, pentru a se asigura ca afacerea lor nu ajunge intr-un punct din care sa nu mai poata evolua, cei care se ocupa cu dezvoltarea ei trebuie sa schimbe echipamentul in momentul in care apar primele semne ca acesta nu mai face fata. 

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare

Ultimele Articole