sâmbătă, aprilie 20, 2024
More
  AcasăTehnologieCe model de camera video sa alegi pentru productiile de broadcasting?

  Ce model de camera video sa alegi pentru productiile de broadcasting?

  -

  Piata dispozitivelor foto – video profesionale este una foart vasta si aflata intr-o continua dezvoltare, pentru a tine pasul cu cele mai recente tehnologii lansate pe piata. In acest fel, producatorii video au posibilitatea de a realiza filmari la cele mai inalte standarde de calitate, care sa uimeasca privitorii si sa ii transpuna mai usor in povestea prezentata de acestia. 

  Prin urmare, poate aparea intrebarea „Care sunt cele mai potrivite camere de filmat, in functie de specificul productiilor video?”. Deoarece exista mai multe tipuri de productii si raspunsurile vor fi diferite. In plus, fiecare profesionist are propriile concepte despre cum ar trebui sa arate cea mai buna camera video. 

  De exemplu, in cazul productiilor de broadcasting, una dintre camerele video care pot fi folosite si cu ajutorul careia pot fi obtinute imagini de inalta calitate si unele dintre cele mai bune cadre este Panasonic AG-CX350

  Ce ar trebui sa se stie despre camera Panasonic AG-CX350?  

  Panasonic AG-CX350 este o camera video profesionala 4K, care este dotata cu o serie de caracteristici avansate si o calitate a imaginii excelenta. De asemenea, aceasta este echipata cu senzor MOS 1 / 2.5 de 4K si poate inregistra in formatul UHD / FHD. Are optiunea de inregistrare in formatul HDR si poate captura imagini la pana la 60p. 

  In ceea ce priveste caracteristicile de filmare, camera AG-CX350 dispune de o gama larga de optiuni, oferind posibilitatea de a realiza filmarea fie cu unul, fie cu mai multe obiectiv (2 sau 3). Camera este echipata, de asemenea, cu un sistem avansat de stabilizare a imaginii si cu un obiectiv cu zoom optic 20x, fiind dotata si cu o serie de caracteristici audio avansate, precum inregistrarea audio multi-canal si functia de reducere a zgomotului. Are, de asemenea, un microfon incorporat si un conector pentru microfon extern.

  In concluzie, Panasonic AG-CX350 este o camera video profesionala 4K cu o serie de caracteristici avansate si o calitate a imaginii excelenta, ceea ce o face sa fie potrivita pentru orice fel de filmari, de la cele de broadcasting, la filmarea de documentare sau de evenimente. 

  Articole Asemanatoare

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultimele Articole