sâmbătă, aprilie 20, 2024
More
  AcasăLifestyleUn inel cu diamante, promisiunea unei iubiri infinite

  Un inel cu diamante, promisiunea unei iubiri infinite

  -

  La fel ca o promisiune infinita, un inel cu diamante este oferit de catre un barbat femeii pe care o iubeste. Este cel care celebreaza iubirea eterna si pasiunea. Astfel ca, cele mai frumoase modele de inele de logodna cu diamante de cea mai inalta calitate sunt cele mai pretioase dovezi ale iubirii. 

  Alegerea si oferirea unui inel cu diamante, mai ales pentru logodna a fost, este si va fi mereu un act de iubire, un simbol al unei iubiri puternice.

  Inelul cu diamant este cel care ilumineaza mana unei femei. Oare pe ce mana se poarta inelul de logodna?

  In orice caz, puterea simbolica si istorica a inelului cu diamante a facut din el bijuteria ideala si pentru a celebra inceputurile unui cuplu, sosirea unui copil, aniversarea unei nunti, o reusita sau pur si simplu pentru a oferi cea mai frumoasa dovada de dragoste. 

  Cumparand si oferind un inel cu diamante, inseamna inscrierea in istorie si continuarea acesteia. Inca din Preistorie pana in zilele noastre, femeile purtau bijuterii deci este un lucru care face parte din istoria umanitatii. Diamantele sunt eterne spune un slogan. 

  Intr-adevar, diamantul este un simbol al pasiunii si al eternitatii; doua virtuti care merg mana in mana si care rezuma ideea de logodna. Deopotriva rafinat si romantic, acest inel va fi expresia iubirii voastre.

  Alegerea si daruirea unei bijuterii cu unul sau mai multe diamante este intotdeauna un act de dragoste si un simbol puternic al angajamentului fata de o femeie pentru eternitate. 

  Eleganta si simbolismul diamantului pe un inel

  In Antichitate, diamantul era considerat „lacrima lui Dumnezeu” si a devenit parte a traditiilor si simbolurilor. Este considerat cel mai dur material natural, ceea ce contribuie la succesul sau atemporal. Diamantele simbolizeaza eternitatea si sunt o garantie a iubirii vesnice.

  Aniversarile de nunta cu diamante se sarbatoresc dupa 60 de ani de viata impreuna: ocazia ideala pentru a alege un inel cu diamante. Sa admiri un inel cu diamante pe deget este o dorinta emotionanta. Gestul suprem, care ar face acest vis si mai memorabil, ar fi sa vezi cum cel pe care il iubesti iti ofera un inel cu diamant. Oricare ar fi ocazia, odata ce o femeie simte racoarea unui inel cu diamant in jurul degetului inelar, o bucurie se trezeste in ea.

  Articole Asemanatoare

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultimele Articole