sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăDiverseCe tipuri de cladiri au nevoie de autorizatie de incendiu si care...

Ce tipuri de cladiri au nevoie de autorizatie de incendiu si care sunt procedurile pe care le poate oferi o firma specializata

-

Autorizatia ISU sau autorizatia de incendiu, este importanta pentru mai multe tipuri de cladiri. Ea este reglementata de lege si este ceruta in mod oficial de catre organele responsabile. Astfel, este important sa stii ca exista posibilitatea de a contacta o firma care sa te ajute sa obtii toate aprobarile si sa fii in regula conform legii. Poti cere informatii pentru autorizatie de incendiu de la specialistii de la Birou Proiectare. 

Iata ce tipuri de cladiri necesita o autorizatie de incendiu si care sunt procedurile de care poti beneficia pentru a fi in siguranta din punct de vedere legal:

Care sunt tipurile de cladiri care au nevoie de o autorizatie de incendiu 

Exista o multitudine de cladiri care se incadreaza in zona cerintelor legale de autorizatie de incendiu. Astfel, este important sa stii ca daca detii o cladire inalta si foarte inalta, trebuie sa ai autorizatia ISU. Definirea acestor cladiri se poate descoperi in lege. De asemenea, daca vrei sa ai o parcare autorizata, cu mai mult de 10 locuri, ai nevoie de o asemenea cerinta legala. 

Orice constructie care are 4 etaje si o mansarda, are nevoie de autorizatie pentru incendiu. Tot aici se incadreaza si spatiile unde poti depozita anumite tipuri de materiale care sunt inflamabile, spatiile comerciale, mall-urile, hotelurile, motelurile, etc. Astfel, pentru a fi in legalitate, ai nevoie de specialisti care sa te ajute sa ai totul corect realizat pentru protectia oamenilor. 

Ce fel de proceduri poti cere pentru a avea parte de serviciile impuse de lege

Cele mai citite articole

Serviciile pe care le poti cere din partea specialistilor, sunt cele care impun depunerea documentatiilor si obtinerea avizelor. Avizele se pot acorda atunci cand totul este conform legii. De asemenea, angajatii firmei te pot ajuta sa investesti corect si bugetul pe care il ai si sa implementezi conform cerintelor cele mai bune solutii de securitate din acest punct de vedere. 

Expertiza tehnica poate sa fie asigurata tot de catre firma care te ajuta sa ai documentatia depusa si avizele la zi. Daca ai nevoie de rezolvarea situatiilor ce tin de scenariile de securitate la incendiu sau doresti sa stii cele mai importante informatii legate de modul bun de solutionare al oricarei situatii particulare, poti apela la specilistii de la Biroul de Proiectare. 

Vei descoperi cele mai bune variante, care tin cont intotdeauna de bugetul pe care il ai la dispozitie. Este important sa ai toate actele conform legii si sa poti functiona conform autorizatiei de incendiu sau autorizatiei ISU. 

In concluzie, exista o multitudine de cladiri care au nevoie de autorizatie de incendiu si care pot primi ajutorul echipei dornice sa ofere solutiile potrivite. Astfel, afacerea ta poate sa se desfasoare conform legii si poti avea siguranta unui suport legal permanent. Vei putea pune intrebari si vei primic onsultanta din partea specialistilor firmei. 

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare

Ultimele Articole