sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăDiversePrin ce se caracterizeaza un terapeut maseur de succes? Te incadrezi? 

Prin ce se caracterizeaza un terapeut maseur de succes? Te incadrezi? 

-

Ca in orice alt domeniu, exista maseuri care isi practica ocupatia cu pasiune, fiind vorba de un domeniu pe placul lor si alti maseuri care renunta dupa cateva saptamani, pentru ca isi dau seama ca nu este ceva ce isi doresc sa faca. 

Toti oamenii isi doresc sa se lase pe mainile unui terapeut care stie ce face si de asemenea, care a absolvit o scoala de cursuri masaj, doar ca pregatirea nu reprezinta singurul factor care le poate influenta decizia. Pana la urma, chiar si un maseur cu o experienta indelungata isi va pierde din clienti daca modul in care se comporta lasa de dorit, fie printr-o lipsa de empatie sau de punctualitate. 

Comunicarea intre pacient si terapeut nu trebuie sa lipseasca niciodata 

O atitudine prietenoasa din partea terapeutului maseur ii va ajuta pe pacienti sa se simta in largul lor, ceea ce va elimina o parte din tensiune. Pe masura ce sedintele trec, ei vor capata din ce in ce mai multa incredere in maseur. Punctualitatea ajuta si ea la acest capitol, deoarece pacientii isi vor da seama ca sunt respectati. 

Cele mai citite articole

O alta modalitate prin care un terapeut poate castiga increderea celor care apeleaza la serviciile sale este tocmai prin increderea in sine. Daca el are incredere in abilitatile sale, atunci pacientul nu va avea niciun motiv sa se indoiasca de ele. Atmosfera din incapere se va imbunatati, iar cel ce se afla pe patul de masaj se va putea bucura de o sesiune lipsita de stres. 

Prima impresia conteaza, indiferent de domeniu 

Pentru a lasa o impresia buna, terapeutul maseur trebuie sa fie o persoana ingrijita, iar acest lucru se extinde si la spatiul in care isi desfasoara activitatea. In momentul in care un pacient paseste in incapere, el trebuie sa se simta atras de ambient, pentru a se putea relaxa. Un spatiu dezorganizat il va face pe client sa-si doreasca sa plece cat mai repede. 

Prin urmare, terapeutul maseur ideal este cel care stie sa comunice in mod constant cu pacientii sai, este ingrijit din toate punctele de vedere si mereu punctual. 

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare

Ultimele Articole