sâmbătă, aprilie 20, 2024
More
  AcasăDiverseDe ce este important sau interesant sa se investeasca la bursa?

  De ce este important sau interesant sa se investeasca la bursa?

  -

  Investitia pe piata bursiera este ceva care permite investirea banilor si cresterea capitalului. Este important de retinut ca investitiile implica intotdeauna un anumit risc, dar daca se investeste cu intelepciune, se pot fac multi bani.

  Se investeste pe piata bursiera pentru a face banii sa se inmulteasca

  Acesta este, de obicei, principalul motiv pentru care oamenii doresc sa inceapa sa investeasca pe piata bursiera: nici mai mult nici mai putin decat sa faca bani.

  Investind corect, exista posibilitatea de a  „creste capitalul”, adica pur si simplu de a face ca banii sa lucreze pentru propria persoana.

  Si atentie: nu vorbim despre a „juca la bursa” si a se distra pariind pe actiuni individuale, ci despre implementarea unei strategii de investitii pe termen lung 

  Exista doua modalitati principale de a face bani din investitii: prin castiguri de capital sau prin dividende, invatand acest lucru de la Vestor

  … sau pentru a nu se pierde bani

  Chiar daca unele persoane nu sunt experte in economie, probabil ca au auzit de inflatie.Pe scurt, inflatia este o crestere generala a preturilor pe o perioada de timp.

  Acest lucru inseamna ca fiecare euro pe care cineva il are astazi  permite cumpararea de lucruri mai putine decat se putea permite inainte, de exemplu, cu 5 ani in urma. Astfel, puterea de cumparare este redusa.

  In general, aceasta este o tendinta care face ca lucrurile sa fie mai scumpe in timp.

  Aspectul pasiv al investitiilor pe piata bursiera

  Ceea ce este interesant la bursa este ca, in general, este usor de investit. Cu conditia sa se faca acest lucru cu un obiectiv pe termen lung, si nu cu scopul de a se imbogati in cateva luni prin tranzactionare zilnica.

  Se poate investi pe piata bursiera pentru a diversifica investitiile

  Dupa cum spun expertii in investitii: este mai bine sa nu se puna toate ouale intr-un singur cos.

  Este important sa se diversifice investitiile, iar investitia pe piata bursiera este un mod excelent de a face acest lucru. In cazul in care o piata (imobiliara, bursiera etc.) scade, restul investitiilor   pot ajuta la limitarea pagubelor.

  Articole Asemanatoare

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultimele Articole