sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăUncategorizedDe ce merită să îți procuri o semiremorcă Kassbohrer?

De ce merită să îți procuri o semiremorcă Kassbohrer?

-

Compania Kässbohrer, fondată în 1893, produce remorci și semiremorci folosite acum în peste 55 de țări. Fabricile companiei sunt situate în Germania, Turcia, Rusia. Garanția producătorului pentru protecția metalului remorcilor/semiremorcilor împotriva coroziunii este de 10 ani. Pentru a menține remorcile și semiremorcile într-o stare excelentă, este suficient să se efectueze regulat întreținerea recomandată a unităților de osie și a echipamentelor electrice.

Vehiculele a căror parte din față se sprijină pe platforma vehiculului tractor se numesc semiremorci. Această metodă este utilizată pentru transportul mărfurilor diverse pe autostrăzi asfaltate, dar și pe drumuri de pământ. Semiremorca Kassbohrer este un standard de calitate și fiabilitate nemțească.

Caracteristici generale ale semiremorcilor Kassbohrer

Vehiculele de la celebra companie germană respectă standardele europene în materie de construcție semiremorci, iar secretele durabilității și fiabilității ridicate pe care ele le prezintă constau în utilizarea nanotehnologiei și a materialelor de înaltă calitate în producerea lor.

Destinația semiremorcilor Kassbohrer

Vehiculele cu sigla KASSBOHRER sunt concepute pentru a transporta mărfuri de diferite greutăți prioritar pe distanțe lungi.

Într-o clasificare succintă, semiremorcile produse de vestita marcă europeană se împart în:

 • semiremorci cisternă pe un șasiu cu trei osii pentru produse petroliere ușoare, precum și țiței, bitum, păcură;
 • semiremorci cu copertine cu diverse modificări;
 • trailere sau semiremorci cu platformă joasă ;
 • semiremorci containere;
 • semiremorci frigorifice;
 • semiremorci autobasculante.

Calitățile de top ale semiremorcilor Kassbohrer:

 • sistem de control modernizat;
 • frane fiabile;
 • construcție întărită și greutate redusă a cadrului;
 • stabilitate crescută la conducere.manevrare;
 • fiabilitate ridicată a tuturor pieselor și subansamblelor componente.

Soluții tehnologice KÄSSBOHRER:

 • șasiul containerului are un cadru central octogonal patentat;
 • sistemul de atașare K-Fix include 236 de puncte de atașare și 34 de inele de atașare pe podea, ceea ce va permite să se fixeze în siguranță chiar și încărcăturile nestandardizate;
 • suportul de basculare este echipat cu senzori de reducere a presiunii, senzori de cilindri hidraulici, sistem automat de echilibrare a anvelopelor;
 • sistemul autonom de descărcare al transportorului de materiale pentru semiremorcă fără basculant crește siguranța operațiunilor de descărcare.

Kässbohrer: bara de protecție inovatoare pentru semiremorcă RUPD-5K1

În lumea transportului greu apar inovații din ce în ce mai interesante. Kässbohrer a folosit element multifuncțional numit RUPD-5K1. Este o abreviere pentru bara de protecție multifuncțională pentru semiremorcă, care, în afară de siguranță, îmbunătățește mult și utilizarea.

Cele mai citite articole

Barele de protecție dintr-o semiremorcă au de obicei un singur scop: acela de a proteja partea din spate a vehiculului împotriva unei alte mașini care circulă în spatele semiremorcii.

Cu toate acestea, Kässbohrer a găsit și alte utilizări suplimentare pentru acest element. Așa a apărut RUPD-5K1. Inovația sa constă în durabilitate.

Datorită posibilității de a-și schimba poziția, poate fi folosită și ca suport pentru spatele semiremorcii la intrarea în stivuitor sau la ridicarea semiremorcii cu auto-dumping. În plus, bara de protecție a fost proiectată în așa fel încât să poată susține întreaga semiremorcă ridicată.

Această soluție are multe avantaje. În primul rând, eliberează suspensia pneumatică a semiremorcii în momentul încărcării sau descărcării, îmbunătățește stabilitatea acesteia și va permite să se înlocuiască cu ușurință anvelopa fără a fi nevoie să se folosească un cric. 

Oferă, de asemenea, confort pentru operator. De exemplu, la înlocuirea anvelopelor, este posibil ca să apară îngrijorări legate de stabilitatea semiremorcii și de rezistența cricului, mai ales dacă semiremorca este încărcată.

Ingeniozitatea acestei soluții este dovedită de faptul că Kässbohrer a fost premiat pentru această soluție în cadrul prestigiosului concurs “Trailer Innovation Awards 2021”. La acest eveniment sunt premiate cele mai interesante inovații din lumea semiremorcilor. Bara de protecție RUPD-5K1 a câștigat primul loc la categoria „Componente”. A fost apreciat pentru caracterul său multifuncțional, care funcționează bine în aplicații diferite.

Te interesează și pe tine o semiremorcă Kassbohrer? O poți achiziționa la preț bun de pe platforma de anunțuri de vehicule și utilaje pentru profesioniști Autoline.ro!

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare

Ultimele Articole